2015. május 27., szerda

Teszt - Make Up For Ever Aqua Brow

Mai tesztem egy olyan termékről fog szólni, amely számomra fontos szerepet tölt be a mindennapokban. Sajnos a természet nem áldott meg szép, sűrű szemöldökkel - és mint tudjuk a szemöldök ad keretet az arcnak – ezért minden nap a kezembe kerül ez a kis tubus. A Make Up For Ever Aqua Brow szemöldökzseléjéről van szó, ami ha megszokjuk a folyékony állagot, nagy segítséget nyújt a szemöldökformázásban.
A tubusos megoldás praktikus, mert könnyű adagolni és óv a beszáradástól is. Igaz, hogy a tubus kicsi, de mivel alkalmanként elég egy bors(nem borsóJ)szemnyi adagot használni, ezért a 7 ml nagyon sokáig kitart. 7 színváltozat közül választhatunk, a 25 – Ash árnyalat a 4. a sorban, vagyis pont a „középső” szín, ami barna, sötétbarna és fekete hajhoz is szépen passzol. A kezemen kicsit csalóka a színe, eldolgozva valamivel világosabb a végeredmény.
Használata során a szemöldökzselét a kezemre nyomom ki, ahonnan a Zoeva 317-es, Wing Liner ecsetével veszek fel egy még kisebb mennyiséget, s ezzel az ecsettel alakítom ki a szemöldököm formáját. Én személy szerint először egy világosabb porral kezdem a szemöldökformázást a minél természetesebb hatás érdekében, majd jön az Aqua Brow, amit főként ott használok, ahol már erősen hiányoznak a szemöldökszálacskák. Itt az ecset segítségével a szőrnövekedés elképzelt irányában húzok be szálakat, majd kitöltöm a hiányzó részeket. Végül az egészet alulról korrektor segítségével tökéletesítem.


Sminkem az Urban Decay Naked palettájával, NYX fekete szemceruzával és  Ardell 120 Demi pillával készült, számon a NYX Soft Matte Lip Cream, Morocco árnyalatban.

Vízálló? A termék teljes neve Aqua Brow Waterproof Brow Corrector. A vízállóság egészen addig teljesül is, amíg nem érek hozzá. Azt tapasztaltam, hogy sajnos mind szárazon, mint vizesen nagyon könnyen maszatolódik. Főleg olyan területről csúszik le villámgyorsan, ahol nincsen szemöldökszőrzet. Emiatt jobb, ha elkerülöm a szemöldökömhöz való hozzáérést, különben pacás, elkenődött lesz a végeredmény. Annak ellenére, hogy az évek alatt én ezt már megszoktam, s véletlenül sem érek hozzá, azért ez egy kicsit fájó pont, hiszen jobb lenne, ha nem kellene azon aggódni, hogy melyik óvatlan pillanatban tűnik el egy részlet a gondosan megformált szemöldökből.
Mivel én „szemöldöktelenül” csak az éjszakáimat töltöm, extrémebb igénybevétel után a következőket tapasztaltam. HA nem érek hozzá a sportolást nálam túléli, vízparton sincs vele gond, sőt egyszer többé-kevésbé egy uszodát is kibírt, habár a normál sminktermékeket nem víz alá tervezik.

Nem rossz termék az Aqua Brow, mindenképp jobb, mint ha csak port vagy ceruzát használnék, de nem győzött meg annyira, hogy ne vágyjak továbbra is a szemöldöktermékek „királynőjének”, Anastasia Beverly Hills-nek a termékeire.

Nálam a maszatolódás miatt 7/10.

Legyen csodás napotok,

A.

2 megjegyzés:

LATEST POSTS